Zendaya, Jorge Lopez… revelațiile serialelor din anul 2019

Cu lotul sau de noi seriale pentru anul 2019, in mod logic, acest an a venit si cu o multime de revelatii in ceea ce priveste actorii. Iata deci care sunt actorii si actritele care ne-au atins inima.

Zendaya si Hunter Schafer, in Euphoria. Nu am putea face acest top fara sa amintim prestatiile actritelor Zendaya si Hunter Schafer din serialul Euphoria, si el la randul sau, o revelatie a acestui an. In rolul unei adolescente care se lupta cu dependenta sa de droguri, Zendaya este foarte emotionanta, foarte dura si este foarte realista in acelasi timp. Dar si Hunter Schafer, in rolul lui Jules este si ea adorabila si exceptionala.

Emma Mackey in Sex Education. Emma Mackey are in acest serial rolul lui Maeve, facand parte dintr-un casting pur si simplu delicios. Cu suvitele sale in nuante de roz si cu un caracter puternic, Maeve este un personaj pur si simplu emotionant si impresionant.

Jorge Lopez in Elite. In serial, Jorge Lopez are rolul fratelui lui Lucrecia, Valerio. Chiar daca cei doi au o relatie incestuoasa, putin cam deranjanta, actorul a devenit foarte repede preferatul tuturor.

Dafne Keen in His Dark Materials. Pentru a da viata personajului Lyra Bellaqua, eroina lui Philip Pullman, era nevoie de o tanara careia sa i se potriveasca acest rol mai ceva ca o manusa. Este perfect, deoarece se pare ca Dafne s-a nascut sa joace acest rol. Un rol prin intermediul careia ne scufunda intr-un univers cu adevarat magic.

Maya Hawke din Stranger Things. Sezonul numarul 3 ne-a delectat cu un duo delicios si emotionant in acelasi timp. Este vorba despre cel format din Robin si Steve. Daca cei doi se inteleg ca si soarecele si pisica la inceput, numeroasele incercari si probleme prin care trebuie sa treaca pentru a supravietui ii fac sa devina de nedespartit. Acest duo ne-a oferit sansa de a vedea in Maya o adevarata revelatie.

Maxim Baldrey in years and years. Ah… acest serial… este o adevarata referinta in materie de seriale in acest an. In lista de actori unul mai stralucit ca celalalt, exista unul care ne-a atras atentia in special.- esste vorba despre actorul care are rolul lui Viktor. Fie ca vorbim despre povestea sa, oglinda unei realitati contemporane sau despre relatia sau cu Daniel sau despre frumusetea sa, ne-a emtionat cu adevarat.

Jacob Elordi in Euphoria. Revelaia masculina a serialului, Jacob Elordi este noul bad boy al anului si preferatul multora in pielea lui Nate.

Lasă un răspuns