Tropiques Criminels – de ce să te uiți la acest nou serial?

France 2 a lansat recent serialul « Tropiques Criminels », noul sau serial eveniment. Cu un duo uimitor in cap de afis, decoruri somptuoase si un mesaj puternic, iata care sunt motivele pentru care ar trebui sa vezi neaparat acest nou serial fenomen.

Decoruri iesite din comn. Chiar inainte de a vorbi despre intriga sau de casting, exista in mod evident, un lucru pe care il vei adora la acest serial- este vorba despre decoruri. Acest detaliu se alfa chiar in numele serialului. Filmarea sa a avut loc in Martinica iar acest lucru inseamna ca ochii nostri vor fi incantati de cele mai fabuloase decoruri. Ambianata speciala a acestei insula se resimte inca din primele minute.

Un duo exploziv. Pentru ca un loc nu este de ajuns pentru a spune o poveste, mai avem nevoie de un casting de cinci stele. Pentru asta, France 2 a ales sa mizeze pe Sonia Roland si Bétrice de la Boulaye. Prima dintre ele are rolul lui Mélissa Sainte-Rose. Nascuta in Martinica, comandanta de politie a parasit insula la varsta de 4 ani. Se reintoarce insa dupa o viata petrecuta la metropola cu cei doi copii ai sai si trebuie sa intre in echipa cu Gaëlle Crivelli. Acest politist cu un temperament foarte puternic cunoaste pe de rost Martinica. Cele doua femei nu se inteleg mereu foarte bine, dar stiu cum sa isi lase caracterul puternic deoparte atunci cand trebuie sa ii ajute pe altii.

O intriga misterioasa. Ajungand pe insula, Mélissa Saint- Rose nu are timp sa isi traga sufletul si trebuie foarte repede sa ancheteze o crima. Fiecare episod se bazeaza pe o ancheta in curs, dar pe fundal ni se prezinta si aspecte din viata celor doua femei si viata de pe insula. Astfel ca Mélissa va regasi urme al trecutului, in timp ce Gaëlle se va juca cu unele relatii amoroase. Aici toata lumea cunoaste pe toata lumea, se spune in serial. O particularitate care va permite probabil anchetelor sa avanseze mai usor… sau nu.

Un serial femininst. In ciuda relatiei lor cu scantei uneori, cele doua femei formeaza o echipa foarte puternica. In ciuda diferentelor lor cele doua au o cauza comuna. Vor face deci front comun pentru a da o lectie comisarului Etcheverry, un barbat cam misogin. In orice caz, atat in relatiile profesionale, cat si in cele personale, cele doua vor apara mereu femeile, mai ales in al doilea episod care rezoneaza puternic cu actualitatea zilelor noastre.

Lasă un răspuns