Topul celor mai bune filme cu ucigași în serie

Iti plac si tie filmele cu ucigasii in serie? Atunci cu siguranta vei citi acest top al celor mai buni ucigasi in serie.

Henry: Portrait of a serial killer (1991). Bantuit de o copilarie nefericita, Henry Lee Lucas ucide. Este singura modalitate de a se elibera de demonii care il domina. Cu complicitatea lui Otis Toole, traverseaza Statele Unite ale Americii, alegandu-si victimele la intamplare. Henry Lee Lucas a declarat ca a ucis 360 de persoane, 199 din aceste crime fiind confirmate. Il atragea in mod deosebit persoanele care faceau autostopul si angajatii de la benzinarii.

Natural Born Killers (1994). Mickey si Mallory, ambii victimele tratamentelor urate din partea parintilor, ucid din placere toate persoanele aflate intr-un fast-food situat la marginea unei sosele. Lasa totusi un angajat in viata pentru a povesti ceea ce au facut, pentru a participa la construirea unei legende. Merg mai departe pentru a gasi alte victime. Detectivul Jack Scagnetti, un politist fara scrupule, el insusi ucigas de prostituate, se lanseaza in urmarirea celor doi. Lumea oscileaza intre condamnare si fascinatie morbida.

Seven (1996). Recent transferat la brigada criminala, David Mills este nevoit sa faca echipa cu cel pe care il va inlocui dupa ce se va pensiona: William Somerset, un ofiter de politie afectat de scenele de crima la care a asistat. La o saptamana de la pensionarea lui Somerset, Mills primeste cazul unui psihopat criminal, mai putin obsinuit. Pe numele sau John Doe, asasinul decide sa curete lumea de oameni rai, comitand sapte crime bazate pe cele sapte pacate capitale.

Zodiac (2007). Zodiac este ucigasul in serie care a raspandit teroare in anii ’60 in regiunea San Francisco. A ucis numai putin de 30 de oameni insa a mai facut numeroase alte pagube colaterale printre cei care il urmareau in zadar. Zodiac devine cazul vietii lui Robert Graysmith un portretist la un ziar local.

Lasă un răspuns