Soluții moderne pentru proaspete mămici

Venirea pe lume a unui copilas nu poate fi decat un motiv de imensa bucurie si mandrie a parintilor, insa atunci apar si primele semne de ingrijorare. Pentru ca in primele luni de viata, bebelusul este extrem de fragil din toate punctele de vedere, parintii vor sa il supravegheze cat mai bine.

De aceea, tehnologia moderna aduce in prim-plan tot felul de solutii si dispozitive ultra performante prin intermediul carora parintii nu pierd nicio clipa legatura cu bebelusul.

Dispozitive moderne de monitorizare a bebelusului

Parintii pregatesc inca dinainte de venirea pe lume a copilului camera in care acesta va dormi si se va juca mare parte a timpului, cumparand toate cele necesare – patut, mobilier special, jucarii, covor, pictand peretii in culori vesele, incluzand si personaje din desene animate.

Dupa aceea, parintii vor sa isi stie bebelusul in siguranta, chiar daca se afla in camera alaturata. De aceea cumpara un sistem de monitorizare a bebelusului, care poate fi atat video cat si audio, astfel ca mamica si taticul sa auda orice plans, oftat sau zgomot care vine din camera bebelusului.

Tehnologia moderna a sistemelor de monitorizare inteligente este de un real ajutor pentru proaspetii parintilor fiindca le ofera intimitate, siguranta si liniste. Acestia stiu cand este cazul sa mearga la bebelus sa il schimbe de scutec, cand i se face foame si trebuie sa ii pregateasca laptele, orica gangurit si orice miscare sunt atent monitorizate.

Parentingul modern este sustinut prin aceste dispozitive ultra performante, perfect adaptate cerintelor parintilor si vremurilor, astfel incat bebelusii sa fie supravegheati printr-un baby monitor 24/24, tinand cont ca in primele luni bebelusul doarme peste 16 ore pe zi si poate fi afectat de colici, iar trezirile pot fi destul de dese.

Lasă un răspuns