La ce trebuie să ne așteptăm de la iPhone 2020?

Apple a lansat trei telefoane anul acesta si in ciuda introducerii unor actualizari in unele domenii cheie, precum camera foto, numerosi sunt cei care au criticat societatea pentru lipsa de inovatie in ceea ce priveste modelele de ultima generatie.

Se pare ca lucrurile se vor schimba in 2020 tinand cont de zvonurile actuale, mai ales ca iPhone lucreaza la largirea gamei sale de iPhone-uri. Cu alte cuvinte, vom avea mai multe iPhone-uri anul viitor asta deoarece conform speculatiilor, gigantul din Cupertino nu pregateste unul, doua sau trei ci numai putin de cinci smartphone-uri diferite pentru generatia 2020.

Lansarea noii familii de iPhone-uri va fi impartita in doua, cu un model asteptat in primavara in timp ce rstul gamei va fi lansata in toamna conform calendarului traditional de lansare al societatii pentru iPhone-urile sale.

iPhone SE 2. iPhone SE, de a doua generatie este primul iPhone 2020 care va vedea lumina zilei in 2020. Lansat cel mai probabil in luna martie, aprilie sau mai, iPhone SE 2 se vrea a fi o actualizare a smartphone-ului de 4 inchi cu actualizari inspirate din iPhone 8.

Cu alte cuvinte, iPhone SE 2 va fi mai mare deoarece va fi dotat cu ecranul ACL de 4,7 inchi al lui iPhone 8. Cu o carcasa care seamana in egala masura cu cea a lui iPhone 8, viitorul iPhone SE 2 va abandona look-ul inspirat de la iPhone 4 pentru a adopta o abordare mai familiara pentru cei care au achzitionat un Iphone in ultimii ani.

iPhone 12. Lucrurile se complica putina tunci cand vine vorba despre gama iPhone 12 prevazuta pentru septembrie 2020. De aceasta data, Apple va dezvalui 4 modele de iPhone 12 diferite si gama incepe cu un aparat de 5,4 inchi. Cel mai mic din gama iPhone 12 va fi echipat cu un aparat foto dublu in partea din spate si va propune o configuratie mai ieftina decat cea a noii generatii.

Apple va introduce in egala masura aparate de 6,1 inchi, cel mai probabil denumite iPhone 12 si iPhone 12 Pro (ceea ce inseamna ca sunt succesorii directi ai lui iPhone 11 si iPhone 11 Pro). Numele modelului de 5,4 inchi nu este inca cunoscut. Primul din aceste doua modele, care va fi comercializat sub forma unei actualizari a lui iPhone 11 va fi dotat cu o camera cu un obiectiv dublu in timp ce al doilea il va inlocui pe iPhone 11 Pro si va fi dotat cu o configuratie de camera foto tripla.

Succesorul lui iPhone 11 Pro Max se va prezenta sub numele de iPhone 12 Pro Max si va dispune de un ecran de 6,7 inchi cu un sistem de camera foto cu un triplu obiectiv.

Lasă un răspuns