Insule thailandeze în care poți petrece un sejur fantastic

Te-ai săturat de agitație și de zgomot? Iată câteva din cele mai frumoase insule thailandeze în care te poți relaxa și petrece un sejur fantastic.

Koh Kood
Cu o suprafață de 16 kilometri pătrați și o coastă de 27 de kilometri, insula Koh Kood, situată în partea de sud-est a Thailandei reprezintă o adevărată descoperire deoarece nu este atinsă de frenezia turismului de masă, este mult mai protejată decât insulele vecine.

Dacă vrei să petreci, atunci Koh Kood nu este destinația potrivită. În schimb, dacă ești în căutarea unei vacanțe relaxante pe o insulă paradisiacă, atunci Koh kood este destinația ideală pentru tine. Cele mai populare plaje din Koh Kood sunt Tapao, Chao și Klong Yai Kee. Nu contează ce plajă alegi, nu vei fi dezamăgit.

Koh Tachai
Insula Koh Tachai face parte din arhipelagul Similan și este puțin mai izolată de principalele insule de pe coasta de vest a Thailandei. Este situată la o distanță de aproximativ 50 de kilometri de Phuket.

Apele care înconjoară insulele Similan sunt considerate un paradis pentru pasionații de scufundări dar și pentru cei aflați în căutarea unor plaje de nisip alb și ape transparente. Insula Koh Tachai este un mic paradis de 800 de metri.

Koh Phi Phi Lee
Dacă ai văzut filmul The Beach cu Leonardo Di Caprio în rolul principal, vei recunoaște cu siguranță Maya Bay deoarece aici au avut loc o mare parte din filmări.

Este vorba despre unul din cele mai pitorești locuri din Thailanda, o destinație căutată de scafandri și turiștii din toate colțurile lumii. Phi Phi Lee este o insulă stâncoasă. Aici, turiștii au posibilitatea de a vizita numeroasele grote accesibile cu vaporul precum grota Sama.

Koh Nang Yuan
Koh Nang Yuan este o insulă atipică deoarece, în realitate, este vorba despre trei insule legate printr-o plajă. Insula este o proprietate privată, un mic colțișor de rai fără infrastructură.

Lasă un răspuns