Galaxy S20, S20+ și S20 ultra – aceasta este noua gamă de flagships de la Samsung?

Noi zvonuri continua sa curga cu privire la o schimbare de nume importanta pe care Samsung ar putea-o planifica pentru gama sa de Galaxy S11 lansata in 2020. Si, aceasta gama de Galaxy S11 ar putea sa se numeasca cu totul si cu totul altfel.

Am auzit deja ca Samsung ar putea sa faca o schimbare in ceea ce priveste numele noului sau smartphone, Galaxy S11, inspirandu-se de la inceputul unui nou deceniu (20) si sa se foloseasca de acest lucru pentru veni cu ceva nou in ceea ce priveste cel mai important smartphone al anului 2020. Acum, bazandu-se in mare parte de furnizori precum fabricantul de carcase Schnail, se pare ca o multime de alte schimbari vor veni cu noul an si cu noua serie de telefoane.

Pe scurt, numele “e” dispare (numele, nu smartphone-ul) ceea ce inseamna ca telefonul pe care il numeam pana in prezent Galaxy S11 sa beneficieze si de un model din gama mid range. Dupa informatiile oferite de SamMobile, S11 va fi lansat sub numele de S20. Galaxy S11+ va fi redenumit S20+ (asemeni dispozitivului din gama mid range) in timp ce aparatul cel mai scump din gama va fi lansat ca Galaxy S20 Ultra. Schimbarea de nume este una subtila insa semnificativa si reflecta lejer strategia Apple pentru iPhone 11. astfel, ciferele romane dispar complet pentru ca iPhone 11 sa devina noul model de baza si ca gama sa se imbogateasca cu alte modele chiar si din gama mid range.

In locul unui model „Lite” abordabil, cei doi constructori au ales sa spuna ca versiunea Lite este mai degraba un model de baza. Pe langa asta, se mai obtine un model „+”, mai mare dar si un model „pro” din gama premium.

In ceea ce priveste diagonala noilor modele, S20 va avea un ecran de 6,2 inchi, S20+ va avea un ecran de 6,7 inchi si S20 Ultra va avea un ecran de 6,9 inchi.

Adio Galaxy S20e. Insa are acest nume vreun sens? Numerosi sunt cei care se intreaba daca Samsung va lansa un Galaxy S30 in 2021 si un Galaxy S40 in 2022 si asa mai departe. Trebuie sa mentionam in egala masura ca Samsung foloseste acest sistem de numerotare pentru aparatele din gama mid range, adica pentru seria Galaxy A si M.

Odata cu apropierea celei de-a zecea aniversare a lansarii smartphone-ului vedeta a constructorului, numeroase zvonuri au sustinut ca Samsung ar putea opta pentru o denumire diferita pentru a marca aceasta celebrare. Acest lucru nu s-a produs insa se pare ca Samsung este in sfarsit pregatit sa schimbe gama S pentru o marca care sa il ajute sa se pozitioneze mai bine in raport cu Apple.

Lasă un răspuns