Cum a devenit serialul Euphoria unei intregi generații?

Toata lumea vrea sa il vada sau macar sa se uite putin pentru a vedea despre ce este vorba. Cu estetismul sau delicat, scenariul sau intrigant si un simt al realitatii abrupt, serialul in care joaca Zendaya este unul din cele mai socante seriale din ultima vreme care se adreseaza adolescentilor in special.

Iata deci un serial generational pe care trebuie neaparat sa il vezi.

Un serial pentru teens care nu e ca niciun alt serial pe care l-ai vazut pana acum. Realizat de catre Sam Levinson, Euphoria se inspira atat din viata regizorului, cat si din viata mini- serialului de origine israeliana cu acelasi nume. Departe de personajele simpatice din Sex Education sau dramele din Riverdale, Euphoria serialul HBO produs de catre Drake, este complex, este sumbru si foarte realist. 

Acesta povesteste intr-o maniera cruda si imprevizibila viata de zi cu zi a unei gasti de liceu, printre care mirifica Rue, interpretata de Zendaya si Jules, care este interpretata de catre transgenderul Hunter Schafer.

Sam Levinson decide sa prezinte aici o generatie Z « goala », abordand teme profunde precum cautarea identitatii, dependenta, traumatismele sau complexitatea relatiilor de iubire sau cele amicale. 

Nevroze, secrete, temeri si intrebari existentiale- Euphoria nu are cum sa lase pe nimeni indiferent.

Castingul sau este minunat. Actorii si actritele din serial sunt absolut umitori. Zendaya este o adolescenta tactiturna si afectata de spleen, care tocmai a iesit de la dezintoxicare. 

La fel de bulversanta este si Jules, Hunter adica, un manechin care este aici la primul sau rol. In orice caz, este un personaj extrem de fascinant. 

Alexa Demie si Sydney Sweeney au si ele roluri aici de adolescente sexy dar care au si ele lotul lor de temeri si de fragilitati. 

Un serial minunat care navigheaza cu o profunda abilitate intre introspectii, lovituri si reflexii filozofice. 

 

Lasă un răspuns