Below Zero (2021), un thriller glacial venit din Spania

In aceasta saptamana Netflix se adapteaza temperaturilor de afara si le propune abonatilor sai un thriller spaniol, Below Zero (Bajocero), realizat de Lluis Quilez.

In general, atunci cand ne gandim la Spania, ne vin mai degraba imagini insorite in minte. Insa, deoarece suntem inca in plina iarna, Netflix adapteaza temperaturile si propune Below Zero, un thriller glacial. Baga-te sub plapuma si urmareste-l.

Mutat recent intr-o alta sectie de politie, Martin are misiunea de a transfera sase prizonieri in mijlocul noptii. Pe un drum izolat, camioneta este brusc atacata si Martin va avea de infruntat mai multe pericole: atacatorul, care isi doreste un singur detinut, prizonierii, care au reusit sa iasa din celulele lor si temperaturile glaciale care impiedica orice fuga exterioara. Atacatorul pe nume Miguel nu reuseste sa intra in camioneta si evenimentele vor capata o turnura ucigasa de-a lungul intregii nopti.

Dupa o punere in scenariu mai degraba posesiva, Below Zero intra direct in subiect, odata atacarea camionetei lansate. Nu ni se relateaza nimic din evenimentele petrecute in interiorul camionetei, cel putin initial, insa rezultatul este mai degraba…sangeros. Filmul este bazat in principal pe personajul lui Martin care, in ciuda faptului ca se confrunta cu numeroase probleme personale si profesionale, acum are de infruntat o multime de amenintari. Insa nu uita de prizonieri care reprezinta cu totii un background si o poveste si care va ajunge in cele din urma sa gaseasca un sens, intr-un final apoteotic.

Below Zero se dovedeste a fi un thriller eficient care reuseste sa tina spectatorul in suspans pe intreaga durata. Dotat cu un casting exemplar, incepand cu Javier Gutierez in rolul lui Martin sau Luis Callejo in cel al detinutului Ramis, acest thriller sangeros poseda absolut toate ingredientele pentru pasionatii acestui gen.

Below Zero este disponibil pe Netflix incepand cu data de 29 ianuarie.

Lasă un răspuns