3 seriale create de către femei pe care trebuie neapărat să le vezi

In lumea serialelor si femeile au locul lor bine meritat! Si descoperim mereu cu placere femei care scriu, interpreteaza sau chiar realizeaza propriul lor serial. Iata insa care sunt cele trei seriale create de catre femei care trebuie neaparat sa fie descoperite.

Vida Perfecta, zero complexe si lejeritate. In acest serial spaniol cu un umor acebru, urmarim povestea a trei prietene cu o viata perfecta in aparenta, dar care o va lua razna foarte repede…putin pierdute si mereu impartite intre inima si ratiune, nu se vor lasa pierdute sau abatute. Astfel ca se lanseaza in cea mai frumoasa Aventura, cea a cautarii fericirii, indiferent de cat ar costa.

Serialul ne face sa ne intrebam ce inseamna “o viata perfecta”, cu presiunile sociale pe care femeile trebuie sa le suporte inca de la o varsta frageda.

I May Destroy You, interpelant si admirabil. Dupa ce a iesit in ora si a mers intr-un bar pentru a se relaxa, Arabelle se trezeste a doua zi ranita la cap, cu telefonul distrus, debusolata si isi da seama repede ca a fost violata.

Inspirat de o poveste adevarata, acest serial ne prezinta cum se schimba viata unei femei care a fost violata, durerile sale, lucrurile pe care nu le spun cei din jur si propriile sale traumatisme.

Fleabag, impertinent si admirabil. Aici ni se prezinta aventurile unei femei de la oras, de la Londra, care incearca sa scape de suferintele sale prin sex. Umorul si puterea de a o lua de la capat sunt marile particularitati ale acestui serial. Este in acelasi timp un serial care ne arata ca unei femei ii poate placea sexul, injuraturile si umorul mai negru. Ne duce in viata bulversata a acesteia, o fiinta complet imprevizibila.

Lasă un răspuns